Kelelmen Anna A nép szolgálatában

Kelemen Anna könyve nem durrant akkorát, a Harminc nap a nép szolgálatában előrébb is lehetne a sikerlistákon, de nincs ott. (A kiadó saját listáján most az első.) A Méhkirálynő után már nem várnak újat az olvasók. Talán nem elég érdekes az, hogyan szexel a magyar elit? Pedig a könyv ezt ígéri. Szex van a könyvben bőven:
„Nagyokat szuszogva próbálta belém gyömöszölni a félkész farkát, de nem járt sok sikerrel. Közben unalmamban a műfüvet néztem magam alatt, és azon járt az agyam, milyen jó lesz otthon.”
A könyv a kettőt fizet hármat vihet akcióba került, úgy tűnik azok akik 100 ezret fizettek egy légyottért a könyvet nem vették elég szorgalmasan.
Az igazán nagy botrány hiányzik, nem elég a „Megdugtak. Mindketten egyszerre, és külön-külön is. Hogy miért hagytam? Nehéz lenne magyarázatot adni rá. Egyrészt azért, mert akartam." Kelemen Anna hiába szolgálja a népét lelkesen ez nem mindenhol jön át. Az Ulpius-ház megíratta ezt a könyvet, de nem lettünk okosabbak sem Annát illetően, sem a magyar elitet illetően. A könyv bölcsességei közül egy gyöngyszem: „Nem szabad másoktól várnunk válaszokat saját kérdéseinkre, főként ha saját magunkról van szó."
Az biztos, hogy az aktusok után ezzel a könyvvel újra keresett (és újra kereset) a Méhkirálynő.